fredag den 4. september 2015

Så udløses spændingen: 20. oktober udkommer Mordet på øenFakta om bogen:
Titel: Mordet på øen
Forfatter: Michael Larsen
Omfang: 480 sider
Pris: 299,95 kr.

Udkommer: 20. oktober 2015
Ø-krimi med international intrige. Michael Larsen er tilbage.

Michael Larsen
Mordet på øen

Michael Larsen - forfatteren til store internationale bestsellers som Uden sikker videnSlangen i Sydney og Femte sol brænder - gør efter flere års stilhed comeback som spændingsforfatter med en uhyggelig ø-krimi.
Kriminalkommissær Jan Folmer fra Drabsafdelingen i København bliver under efterforskningen af mordet på en ung, københavnsk modeblogger kaldt til Ærø. Her er der begået endnu et mord, som ser ud til at pege i retning af den samme gerningsmand. Sammen med makkeren, den yngre Frank Bolbro, kommer Folmer hurtigt på sporet af en uhyggelig sammenhæng mellem mordene. Men sagen viser sig at være langt mere kompliceret, end de først havde troet.

Alle gemmer på hemmeligheder. Ikke mindst Amtsavisens journalist, Charlotte Monson, der har oplysninger om gerningsstedet, som hun ikke burde have. Og den omstridte forfatter, Mikkel Thorsboe, der bliver hyret til at skrive om den formodede gerningsmand, netop som mordsagen udvikler sig i en uventet retning.

Mordet på øen er intet tilsyneladende, hvad det giver sig ud for at være, men undervejs afdækkes så megen farlig viden, at det truer med at sende Folmer og Bolbro i døden. For de er oppe mod en fjende, hvis lige de aldrig har set. En fjende, der slet ikke er færdig med at slå ihjel.


Pressekontakt
Gerda Boisen gb@lrforlag.dk/3615 6740

Michael Larsen (født 1961) debuterede i 1992 med Med livet i hælene og har siden skrevet spændings-romanerne Uden sikker viden (1994), Slangen i Sydney (1997) og Femte sol brænder (2000), der blev solgt til udgivelse over hele verden.  Dernæst udkom det prisbelønnede værk Den store tid (Aftenlandet, 2004 og Stormen 2008).

Michael Larsen har i mange år boet på Ærø, og senest udkommet er de anmelderroste Ærø i tanke og streg bd. I-II (2007 og 2009) og Ærøs Natur (2014).


Send en kommentar